Cégünkről

Cégünk a Profroid Carrier gyárral közösen a kereskedelmi és ipari terület szinte minden szegmensében felmerülhető hűtéstechnikai igények megoldására specializálódott. A Profroid Carrier gyár éves viszonylatban, megközelítőleg 5000 csoport aggregátot gyárt a világ szinte minden részére , számtalan felhasználási területre a mezőgazdaság, élelmiszer ipartól az ipari teszt kamrákig....Kapacitásából és minőségéből adódóan a világ egyik legnagyobb hűtéstechnikai cégének mondhatja magát. Már csak a számok alapján is , nemzetközi szinten sem sok cég rendelkezik ilyen szakmai tapasztalattal , szellemi tőkével.

Freon, ammónia és széndioxid rendszereink a világ számtalan táján bizonyítottak már a márka minőségét, a megbízhatóságot.Folyamatosan bővülő szolgáltatásaink:   
•    Mérnöki tanácsadás, tervezés
•    Pályázatírás
•    Projektfinanszírozás
•    Kivitelezés, komplett projektmenedzselés
•    Szervízelés
•    Garanciakezelés, ügyintézés

Referenciamunkáink az egész ország területén megtalálhatók a mezőgazdaság, a húsipar, a logisztikai központok és az élelmiszeripar területén, valamint boltok, éttermek, cukrászdák is használják az általunk forgalmazott vagy telepített berendezéseket.
A hűtőrendszerek forgalmazása, hűtőházak, hűtőkamrák építése mellett, gépészeti szereléssel, felügyeleti ,vezérlő és klíma rendszerek telepítésével is foglalkozunk.
Ügyfeleink igénye szerint FREON, AMMÓNIA és SZÉNDIOXIDOS üzemeltetésre egyaránt tudunk megoldásokat biztosítani.

Honlapunkon ízelítőt szeretnénk adni önnek a teljesség igénye nélkül termékeinkről, referenciáinkról. Természetesen várjuk észrevételeit, kérdéseit, árajánlat kérését email címünkön, vagy bármely elérhetőségünkön.

Partnerként remélem segíthetünk akár speciális hűtési igények megoldásában is.

Bízva egy sikeres együttműködésben:

Üdvözlettel
Németh István
cégvezető
 

adatkezelesi-tajekoztato