GYÓGYSZER HŰTŐK
VÉRKÉSZÍTMÉNYEK HŰTÉSE
KRIOSZAUNÁK

KLÍMA KAMRÁK, KLÍMA SZEKRÉNYEK, VÉRHŰTŐK, GYÓGYSZERHŰTŐK, TISZTA TEREK

Cégünk teljes biztonsággal garantálja ügyfelei számára az elvárásoknak megfelelő hőfok valamint páratartalom szerinti tárolást. Minden esetben, igyekszünk partnereink számára megtalálni a legoptimálisabb és egyben legkorszerűbb megoldásokat.

EGYEDI IGÉNYEK SZERINT TERVEZÉSTŐL – AZ ÜZEMKÉSZ HŰTŐKAMRÁKIG

Rozsdamentes acél szerkezet pontos hőmérséklet és páratartalom szabályzás

 

Ügyfél igényei szerinti méretben és kialakításban (tálcás, polcos, termék függesztési lehetőséggel...stb)

Kiváló minőségű, korszerű hűtőgépészettel

Gyors alkatrész utánpótlás – szervízelés

Igény esetén felügyeleti rendszerrel ellátva.

Digitális vezérlés

Automatikus leolvasztás

Könnyű szétszerelhetőség – szállítás

Környezetbarát hűtőközeg

Könnyen tisztítható rozsdamentes beltér

Felhasználó barát vezérlés

 

Opcionálisan

Áramszünet érzékelő
Hőmérséklet – páratartalom riasztás
Ventilátor fordulatszám szabályozás
LCD kijelző
Fényerő szabályzás
Hang riasztás
Szivárgás védelem
Alacsony zajkibocsájtás
Igény szerint kétkörös biztonsági hűtőrendszerrel szerelve

 

KRIO SZAUNÁK - A hidegből nyert erő

 

Gyógyászati alkalmazás, rehabilitáció, sportteljesítmény fokozás A hidegre mint terápiás eszközre már régen felfigyelt az egészségügy, gondoljunk csak a jeges borogatásokra vagy a hideg-melegvizes váltott zuhanyra.

 

A Krio-szaunák terápiás eszközeinek nagyszerűsége abban rejlik, hogy a rövid ideig tartó extrém hideg levegővel történő kezelés hatására a szervezet tulajdonképpen a saját védelmi rendszerét mozgósítja, amely beindítja a gyógyulási folyamatot. A hidegsokk szervezetre gyakorolt hatása a gyulladások kezelésétől, a fájdalomcsillapításon keresztül egészen a zsírégetésig hatékony, ráadásul rövid és minden kellemetlenségtől mentes az eljárás.

Az extrém hideg hatás következtében úgynevezett "heat shock" proteinek aktiválódnak a szervezetben, és fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hormonok szabadulnak fel. Ezáltal mindenféle traumára, ficamra, törésre, ínhüvely-gyulladásra egyaránt jól hat a hidegterápia. A terápia továbbá fokozza az agy endorfintermelését is, így csökken a szervezet stressz-szintje, valamint nő a fájdalomtoleranciája, és csökkenteni lehet a gyógyszeres fájdalom csillapítást.

A széleskörű gyógyászati felhasználás mellett a sport, azon belül is az élsport területén is előszeretettel alkalmazzák a sportteljesítmény fokozására, izomgörcsök, gyulladások kezelésére.

Partnereink többféle változatban tervezik, fejlesztik, gyártják hideg levegő terápiás eszközeiket és kamráikat egészségügyi terápiás és orvosi-technikai területre. High-tech termékeik innovatív technológiája a hűtőegység elmúlt 20 év folyamatos fejlesztésében rejlik, melynek legnagyobb előnye, hogy más hasonló rendszerekhez képest az üzemeltetési költsége minimális. Helyi kezelések hűtőterápiás készülékei:

 

Terápiás hatások:

 

A hideg levegős eszközöket a reumás panaszok kezelésére, a sportolók körében illetve lézerkezelés után a bőrfelület hűtésére alkalmazzák. Az akár 1500 liter/perc hideg levegő kapacitású szabályozott légáramlását változatos rendszerek állítják elő. A berendezés képes a környezeti levegőt -30 fok és -60 fok közötti értékre hűteni, és azt a kezelő tömlőn keresztül a kezelendő felülete fújni. Sokféle kezelő tömlő és levegő fúvóka áll rendelkezésre a különféle kezelésekhez.

Hideg levegő terápiás eszközök különösen jól alkalmazhatóak általános orvosi rendelőkben, klinikákon és wellness központokban. Mindamellett az általános orvosi használatra fejlesztett mobil „mini” berendezések is képesek bizonyos korlátok között nagy hűtési teljesítmény előállítására és könnyen kezelhetők.

A hideg levegő terápiás technológiája egy olyan jól bevált, biztonságosan használható rendszer, amely a terápiás levegőt -32 és -60 közötti hőmérsékletre hűti. A kezelőtömlőn keresztül pontosan adagolható a kezelendő felületre fújt levegő, ami elvonja a hőt az adott testrészről. A hideg levegő terápiás készülékeik 5 különböző változatban rendelhetőek különböző opciókkal (mint például: különböző fúvókákkal a légáram csökkentésére, terápiás karral, valamint különböző hosszúságú tömlővel).

Hideg levegős kamrák egész testes krioterápiás kezeléshez

 

Alkalmazási területek: 

Az egész testes krioterápiát 1980-ban Japánban fejlesztették ki, és azóta terjedt el világszerte. A teljes testes krioterápia az egyik leghatékonyabb kezelés a reumatikus panaszok ellen. Számos tanulmány bizonyítja pozitív hatását a gyulladásos folyamatokban, fájdalomcsillapításban, a beteg mozgásának javításában.

Az egész testes krioterápia egy rövid távú – legfeljebb 3 hetes – fizikai kezelés, amely során a beteget extrém hideg hőmérsékletű ingernek (-110 fokig) teszik ki. Egy terápia időtartama 60-180 másodperc, a teljes kúra 10-20 vagy még több alkalomból áll. Az extrém alacsony hőmérsékletértékek ellenére a testünk nem fagy meg, mivel a terápiás fülkében a levegő rendkívül száraz.
A terápiás kamra egyedülálló technológiája lehetővé teszi, hogy az ember a rövid idő alatt kényelmesen elviselje az alacsony hőmérsékletet és élvezze annak minden pozitív hatását.

A Krio terápis eszközeinek nagyszerűsége abban rejlik, hogy a rövid ideig tartó extrém hideg levegővel történő kezelés hatására a szervezet tulajdonképpen a saját védelmi rendszerét mozgósítja, amely beindítja a gyógyulási folyamatot. A hidegsokk szervezetre gyakorolt hatása a gyulladások kezelésétől, a fájdalomcsillapításon keresztül egészen a zsírégetésig hatékony, ráadásul rövid és minden kellemetlenségtől mentes az eljárás.

Krio hűtő kamrák egész test terápiákhoz

Alkalmazási területek:


A KRIO hideg levegő terápiás eszközök és kamrák többféle változatban és méretben rendelhetőek különféle opcionális kiegészítőkkel a megrendelő egyedi igényei szerin.