Hűtőházak,
Hűtőkamrák,
Paneltechnológia

Manipulációs terek – Normál terek Mélyhűtők – Fagyasztók, Sokkolók

Az ACER Hűtés és Épületgépész Kft célja, hogy megbízható partner legyen ügyfelei számára a hűtéstechnikai szakterületen.

Ennek érdekében cégünk üzleti politikája:

20 éves piaci tapasztalattal, számtalan sikeres hazai és külföldi projekttel és a legnevesebb külföldi gyártói , beszállítói háttérrel büszkélkedhetünk.

FONTOS SZÁMUNKRA:

Cégünk kisebb méretű és NAGY VOLUMENŰ hűtőrendszerek tervezésével, gépszállításával, szerelésével egyaránt tapasztalatokkal rendelkezik. Freon, ammóniás vagy akár CO2 alkalmazásokban egyaránt.

Termékpalettánk a legjobb minőségű nemzetközi gyártók gépészeti elemeiből lett összeválogatva, legyen az aggregát, kompresszor, csoport aggregát, kondenzátor vagy léghűtő.
PL: PROFROID CARRIER, GREEN AND COOL, BITZER, COPELAND, DAIKIN, SIEMENS, CAREL, DANFOSS…stb.

Panel technológai, hőszigetelt kivitelben

A különböző mezőgazdasági és élelmiszer technológiai, ipari tevékenységek fontos része a termékek tárolása, hűtése, és az ehhez kapcsolódó megfelelő hűtőházak építése, speciális anyagok, építőelemek alkalmazásával.

Felhasználható a gazdaságkülönböző területein:

A paneltechnológia számos területen alkalmazható: Pl.: Hűtőházak, élelmiszertechnológia, es egyéb magas higiéniai követelményeket megkövetelő szektorok pl.: egészségügyi létesítmények, gyógyszeripar, biotechnológiához kapcsolódó tevékenységek. Továbbá: vendéglátóipar, élelmiszer kereskedelem, gyorséttermek, piacok.

 

Az oldalfalnak es a mennyezetnek az építmény teljes élettartalma alatt, maximálisan be kell töltenie az alábbi funkciókat:

Hűtőházak esetén különös figyelmet érdemel az alapozás, a talajfűtési rendszer, a főtartók és a hűtéstechnikai berendezések, tűzoltó berendezések, rakodódokkok stb. összehangolása.

 

A rendszer előnyei:

A hűtőházak és a fagyasztók esetében is ügyelni kell a gondos kivitelezői munkára.
Az ACER Gépészeti és Hűtéstechnikai Kft. készséggel álla beruházó igényeinek megvalósítására.