Szállodai, Vendéglátó ipari hűtés

 

Tervezés – Fejlesztés – Tanácsadás – Kivitelezés – Felújítás – Vezérlés - Alkatrészek

Az ACER Hűtés és Épületgépész Kft több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal, és az iparág legkiemelkedőbb gyártói kapcsolataival vállalja éttermek, szállodák klímatizálási, hűtési, szellőztetési, és fagyasztási igények megoldását a komplett megvalósítását a tervezéstől a kivitelezésig.

Hűtéstechnika, légkondicionálás a vendéglátásban:

A vendéglátóhelyeken, és éttermekben különböző hűtési, szellőztetési, fagyasztási igény merülhet fel. A vendéglátóhelyek vezetőinek mindezt úgy kell megoldania, hogy közben ne zavarja a vendégek pihenését, kényelmét. Az ACER Hűtés és Épületgépész Kft teljes légkondicionálási rendszer kiépítésével megoldást kínál a helység friss levegővel való ellátására
Fontos szempont a rendelkezésre álló hely tökéletes kishasználása. Széles típusválasztékot kínálunk megrendelőink számára.

Hűtő kamarák, Gasztronómiai sokkoló:

Kifejezetten éttermi konyhák számára ajánljuk. Készételek vagy félkész termékek sokkolására kiválóan alkalmas., gyors fagyasztási vagy hűtési céljaira kialakított  berendezés. Mérete, alacsony teljesítménye gazdaságos működést nyújt.


 

 

 

 

Háttérhűtő tárolók:

A vendéglátásban gyakori berendezések, nagykonyhai háttérhűtők. Cégünk magas színvonalú szolgáltatást kínál a szállodák, éttermek növekvő hűtésigényeinek. Fontos szempontok a hűtőtárolók kialakításához:

  • optimális hőmérséklet kiválasztása
  • megfelelő méretezés
  • megfelelő helykihasználás
  • GN edények méreteihez való igazodás


Kínálunk komplett vendéglátó egység magas színvonalú teljes hűtési, szellőztetési rendszerének kiépítését.
Vendélátóipari hűtők, fagyasztók beépítését, üzembe helyezését.

Szállodai légkondicionálási megoldások:
Az ACER Hűtés és Épületgépész Kft. teljes körű költséghatékony megoldásokat nyújt légkondicionálás, szellőztetés kérdésében. Berendezései megbízható stílusos, környezetbe illő hűtéstechnikai megoldások, amelyekkel tökéletes körülményeket biztosít a vendégek kikapcsolódásához.


                             

JÉG KAMRÁK, JÉGKABIN, HÓKABIN  Fürdők , wellness hotelek számára:
Immunrendszerünk edződik és kellemes vérbőség, pír járja át testünket ha szauna vagy gőz után frissítő élményként jéggel dörzsöljük át a bőrünket vagy egy teljesen hűtött hó kabinban töltünk el néhány üdítő percet . A jégkamrák, hó kabinok tervezése – kivitelezése precíz , gondos munkát igényel.

 


   
 

KÜLTÉRI KLIMATIZÁLÁS –Meleg nyári napokon - Étterem , szálloda teraszokra.
 
A kültéri hűtéstechnika olyan klimatizálási feladatokra irányul, amely a hagyományos légkondicionálókkal nem megoldható, nem célravezető vagy túl költséges.

 

 


A szabadtéri párahűtő berendezések segítségével akár 7-12 fokkal alacsonyabb hőmérséklet is elérhető. Működési elve teljesen eltér a már ismert klímaberendezésekhez képest. A párolgás elvén alapul, a természetben előforduló fizikai törvényszerűséget kihasználva hűti le környezetét.
Számtalan érdekes és sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. A vendéglátóipari egységek teraszainak, a különböző szabadtéri rendezvényeknek, sporteseményeknek nélkülözhetetlen eleme, de a mezőgazdaság, állattenyésztés, borászat, hadsereg, faipar, építőipar területén is dinamikusan fejlődik az alkalmazásuk.

Mikor a hűtés is tudatosan ZÖLD


 

adatkezelesi-tajekoztato