acer
Tej hűtés

Zöldség, Gyümölcs hűtés

Pékáru hűtés

Hús hűtés

Tejtermékek hűtése

Jépálya hűtés

Ipari technológia

Tervezés – Fejlesztés – Tanácsadás – Kivitelezés
Felújítás – Vezérlés - Alkatrészek

Tejhűtő tartályok, hővísszanyerő rendszerek, jégakkumulációs tárolók - jégbankok, esőztető valamint merülő rendszerű folyadékhűtők és egyéb tejipari termékek előállításához kapcsolódó technológiai hűtések, lemezes hőcserélők tervezése, kivitelezése, karbantartása, korszerűsítése. Professzionális tejtermelő, és feldolgozó vállalkozások hűtésigényének kiszolgálása a kis családi gazdaságtól egészen a multinacionális nagyvállalatokig.

 

Hűtőházak:

Az ACER Hűtés és Épületgépész Kft vállalja, az egyedi igényeknek megfelelően kialakított, kitűnő hőszigetelésű, hatékony energiafelhasználású, Európai Uniós szabványoknak megfelelő hűtőházak, hűtőkamrák készítését, a tervezéstől a kivitelezésig.

 

 

A gyors, és hatékony termék hűtés az egyetlen módja a kiváló minőségű tej megőrzésének. A tejhűtő berendezések beállítás szempontból nem tartoznak az egyszerű berendezések közé, ezért ezt érdemes kellő gyakorlattal rendelkező szakemberre bízni. Ebben illetve egyéb a tejiparban felmerülő hűtéstechnikai feladatokban szerzett több éves szakmai tapasztalatunk birtokában igény szerinti méretű és kialakítású megoldásokat kínálunk partnereinknek:

 

 

 

Sajtérlelő kamra:

A érlelési technológia célja, hogy a tej sajtkészítésre alkalmassá váljon. Az eljárás következtében a tejben lévő mikroorganizmusok szaporodásnak indulnak. Az előkezelt tej megfelelő hőfokon és időn át tartó tárolása után, megkezdődik a tejcukor lebontása. A hasznos baktériumok életben tartásához hőkezelés helyett utóérlelésre van szükség. Cégünk megbízható gépészeti megoldásokat tud ajánlani az egyszerű kis vállalkozások és a nagyipari igények kielégítésére is. Az egyszerű berendezésektől , a komoly érlelő mesteri feladatok ellátására is alkalmas magas műszaki felszereltségű rendszerekig , széles termék palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Hideg vizes kádak hűtése:

Jelenlegi legmegbízhatóbb nemzetközi gyártók termékeivel kínálunk megoldásokat

Freonos , ammóniás és CO2 kivitelben , egyaránt.

 

Fagyasztóalagutak / Hűtő Mélyhűtő tárolók

Jégkrém és édességgyártók figyelmébe ajánljuk. A berendezés kiválóan alkalmas fagylaltok, fagylalttorták teljes átfagyasztására, vagy igény szerinti kéreg fagyasztására. Ennek az eljárásnak nagy előnye, hogy a gyors fagyasztás nem hagy időt a termék kiszáradásnak, s az ebből következő súlyveszteségnek. Jégkrémek tárolása hűtőházakban, hűtőkamrákban történik, ahol -18 C alatt tartják a termékeket.