Hűtőházak, hűtőkamrák

Cégünk vállalja, az egyedi igényeknek megfelelően kialakított, professzionális technológiával ellátott, kitűnő hőszigetelésű, hatékony energiafelhasználású, Európai Uniós szabványoknak megfelelő hűtőházak, hűtőkamrák készítését, a tervezéstől a kivitelezésig.

A hűtőipari technológiák speciális igényeket jelentenek az építészeti megoldásokat illetően, ezért a tervezés folyamán az általános ipari építészeti szempontokon túlmenően gazdaságossági szempontokat, szigorú higiéniai és egészségvédelmi előírásokat, a hőfokigények, szigetelési és párazárási igényeket, stb. is figyelembe veszünk a hűtőházak és a hozzájuk tartozó feldolgozóüzemek kialakításakor.


Hűtőkamráinkat előregyártott, kedvező árfekvésű, hőhídmentes illesztést biztosító, ipari hőszigetelő panelekből építjük. A panelek vastagsága 60 mm-től 200 mm vastagságig terjedhet, melyek tökéletes pára- és légzárást eredményeznek.


Ezen technológia alkalmazásával kiváló minőséget és versenyképes árakat tudunk megrendelőink számára garantálni.

Jellemző hűtőház típusok (teljesség igénye nélkül):

Zöldség-és gyümölcs tároló hűtőházak
Rendszerint egy nagyobb gazdaság vagy   mezőgazdasági termelőkörzet gyümölcs-, zöldségtermékeinek friss állapotban való átmeneti, vagy esetenként tartós tárolására szolgál.


Logisztikai hűtőházak
Mélyhőmérsékletű raktározást, fagyasztást, illetve ehhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatások ellátására is alkalmas építmény.


Technológiai hűtőházak
Gyorsan romló élelmiszert előállító, vagy feldolgozó üzemhez kapcsoló hűtőházak, ahol megvannak a termelés technológiájához és folyamatossághoz szükséges feltételek, gépsorok. Mindemellett magába foglalja a hűtőteret és a hűtőberendezést. (pl. vágóhidak, húsfeldolgozó üzemek, tejüzemek, konzervgyárak, stb.)

 

Mélyhűtő tárolók (-1/-25oC)
Szabályozott légterű (ULO) hűtőházak
Az ULO (Ultra Low Oxigen) technológiával, a zöldség és gyümölcs hosszabb távon, eredményesen tárolható, a termék minőségének negatív befolyásolása nélkül. Szabályozza a hűtőkamrák légterét, ami az O2 tartalom csökkentését és a CO2 tartalom kívánt értékre növelését és megtartását jelenti.
 

A hűtőházak, hűtőkamrák mérete:
A hűtőházak, hűtőkamrák méretét elsősorban a megrendelő igénye határozza meg. A rugalmas kialakításnak köszönhetően lehetőség van meglévő helyiség méretpontos panelezésére is.
 

Hűtőtéri ajtók:

A hűtőházak, hűtőkamrák nem elhanyagolható eleme, a pontosan záródó, jól hőszigetelő hűtőtéri ajtó, amely a mindennapos igénybevétel mellett megbízhatóan és hosszú távon képes ellátni hűtőtéri funkcióját. Igény szerint, egyedi méretű és típusú hűtőtéri ajtók tervezését és beszerelését is vállaljuk.
 

 

 

 

 

 

 

 

Hűtőgépészet:
Szakképzett kollégáink mint freonos, ammóniás, igény esetén akár CO2 rendszerek tervezését , kiépítését is vállalják. Az egyszerű hermetikus kompresszor egységektől a nagy teljesítményű csavarkompresszoros csoport aggregátokig.

 


 
 

adatkezelesi-tajekoztato